Angin Power Grounding Carbon Brush Vestas

Katrangan singkat:

kelas:CTG5

Pabrikanr:Morteng

ukuran:10x16x96 mm

PaNomer rt:MDK01-C100160-100

Panggonan Asal:Cina

Applikation: Grounding Carbon Brush generator tenaga angin

IngSikat karbon CTG5 minangka bahan kelas dhuwur sing diimpor.Iku padha karo materi shunck C40Z3.Digunakake ing pabrik semen, lokomotif, peralatan kabel lan motor liyane.Pangsa pasar domestik minangka sing pertama, lan reputasi pelanggan apik.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

sasmita

Resistivitas (μΩm)

Kapadhetan Buik

g/cm3

Melintang

Kekuwatan

Mpa

Rockwell B

Normal

Kapadhetan Saiki

A/cm2

Kacepetan M/S

CTG5

0.3

4.31

30

90

25

30

Grounding Vestas 10x16x97-MDK01-C100160-100 (3)

Sikat Karbon No

sasmita

A

B

C

D

E

MDK01-C100160-100

CTG5

10

16

97

175

6.5

Gambar Detail CTG5

Grounding Vestas 10x16x97-MDK01-C100160-100 (4)
Grounding Vestas 10x16x97-MDK01-C100160-100 (2)

Morteng nawakake macem-macem sikat karbon kalebu bahan grafit tembaga lan perak.Diprodhuksi kanggo bisa digunakake ing kahanan ekstrim, kalebu iklim kadhemen lan anget, asor kurang utawa dhuwur, kanggo turbin angin onshore lan offshore.

Grounding poros minangka salah sawijining tumindak sing dibutuhake sajrone operasi macem-macem jinis motor lan generator.Sikat grounding ngilangi arus bantalan sing bisa nyebabake pit cilik, alur lan gerigi dibentuk ing titik kontak bantalan.Permukaan sing rusak ing titik kontak bantalan bisa nyebabake nyandhang lan umur layanan suda.Mulane, sikat grounding nglindhungi bantalan saka karusakan lan nglindhungi turbin angin saka downtime sing ora perlu lan ndandani larang.

Morteng kerja sama karo sawetara OEM turbin angin, kalebu Vestas, kanggo ngembangake sikat kasebut.Saben sikat individu dikembangake kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan lan jinis turbin sing beda.Kajaba iku, kabeh sikat karbon Morteng diuji lapangan kanggo nuduhake kinerja kualitas dhuwur ing kahanan atmosfer sing beda.Sikat karbon morteng tahan noda, ngilangi saringan penyumbatan lan nyegah bledug kanggo njaga umur aplikasi turbin angin.

Sikat Karbon Grounding CTG54
Sikat Karbon Grounding CTG55

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita