Angin Power Slip Ring- Kanggo Vestas 2,2 MW

Katrangan singkat:

Bahan:gangsa

Produsen:Morteng

Nomer bagean:MTA10003567-01

Panggonan Asal:Cina

Aplikasi:Angin dianyari slip ring, kanggo Vestas


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Produk Dimensi Utama

 

A

B

C

D

E

F

G

H

MTA10003567-01

Ø180

Ø99

333.5

3-37

2-23

Ø101

 

 

Data Mekanik

Data Kelistrikan

Parameter

Nilai

Parameter

Nilai

Range kacepetan

1000-2050 rpm

daya

/

Suhu operasi

-40 ℃ ~ + 125 ℃

Tegangan Rated

2000V

Kelas Balance Dinamis

G6.3

Rated Saiki

Dicocogake dening pangguna

Lingkungan Operasi

Dasar segara, Plain, Plateau

Tes Hi-pot

Nganti 10KV / 1 min test

Kelas anti korosi

C3, C4

Mode Sambungan Sinyal

Biasane ditutup, sambungan seri

Slip Ring Vestas 2.2

1. diameter njaba cilik saka slip ring, kacepetan linear kurang lan umur layanan dawa.

2.Bisa dicocogake miturut kabutuhan pangguna, kanthi selektivitas sing kuat.

3.Variety produk, bisa Applied kanggo lingkungan nggunakake beda.

Pilihan kustomisasi non-standar

Slip Ring Vestas V52 (3)

Audit Pelanggan

Angin Power Slip Ring —— Slip Ring Vestas2

Sajrone pirang-pirang taun, akeh pelanggan saka China lan luar negeri, padha ngunjungi perusahaan kita kanggo mriksa kemampuan manufaktur proses lan ngandhani status proyek kasebut.Umume wektu, kita tekan standar lan syarat klien kanthi sampurna.Dheweke duwe kepuasan lan produk, kita entuk pangenalan lan kapercayan.Kaya slogan "menang-menang" kita.

Morteng nindakake desain, R&D, divisi penjualan lan layanan, fokus produk ing sikat karbon, produk grafit, pemegang sikat, slip ring, pasokan menyang Energi Angin, Pembangkit Listrik, Hydro, Railway, Aerospace, kapal, mesin medis, Tekstil, Kabel Mesin, Pabrik Baja, Tambang, Mesin Konstruksi, Industri Karet;Pangiriman klien menyang China domestik lan global.Morteng bubar wis ngembangake klompok dhewe karo perusahaan putri Morteng Lokomotif, Morteng International, Morteng Production hub, Morteng Service, Morteng Investment, Morteng APPs, etc.

Tim Morteng profesional kanthi latar mburi teknis, 20% kolega sing kerja karo R&D lan 50% kolega minangka profesional teknis.Morteng minangka ganjaran karo perusahaan teknologi tinggi shanghai lan duwe luwih saka 30 pola ing aplikasi.

Range produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita