Slip Ring Peralatan Kabel

Katrangan singkat:


  • kelas:555 Timah Perunggu
  • Produsen:Morteng
  • ukuran:75 * 112 * 141 mm
  • Nomer bagean:MTA02011082
  • Panggonan Asal:Cina
  • Aplikasi:Slip ring kanggo mesin kabel
  • Detail Produk

    Tag produk

    Pambuka lan pilihan materi

    Slip Ring Peralatan Kabel2

    Biasane, kita kudu menehi perhatian marang pirang-pirang faktor nalika nggawe dering slip, kita kudu ngerti bahan saben komponen cincin slip konduktif, tegangan kerja, arus kerja, jumlah saluran, saiki, lingkungan aplikasi, kacepetan kerja, etc., kanggo bantuan kedhaftar ngerti, dina iki kita utamané pirembagan bab carane milih materi saka ring slip.Ana akeh bagean saka slip ring, dina iki kita introduce materi utama.

     

    Nalika kita biasane milih materi utama, kita kudu mbayar manungsa waé kanggo apa materi kita milih meets lingkungan kerja ngendi slip ring bakal diinstal, apa iku gas korosif utawa Cairan, apa iku njero ruangan utawa ruangan, garing utawa udan, lan sawetara uga bisa diinstal ing operasi ing jero banyu, iki lingkungan beda, materi utama ring slip uga beda, gumantung ing wusana.

    Kapindho, nalika kita milih materi utama, kita uga kudu ngerti kacepetan apa saka slip ring perlu kanggo mbukak, sawetara peralatan kudu kacepetan dhuwur banget, sing luwih kacepetan linear, luwih pasukan centrifugal lan geter, sanajan kita duwe a fungsi seismik tartamtu saka slip ring, nanging pilihan saka materi utama ora bisa dijupuk entheng, materi apik bisa nambah kemampuan seismik ring slip.Kajaba iku, kita kudu nimbang biaya nalika milih materi utama, ukuran materi ing pasar beda, yen ana conventional luwih apik, yen ora ana conventional, ing ukuran desain kudu nyoba kanggo gumantung ing conventional. ukuran, kanggo nggayuh tujuan ngirit biaya.

    Peralatan lan Kapabilitas Test

    Pusat Test Morteng International Limited didegaké ing 2012, kalebu area 800 meter persegi, ngliwati review laboratorium CNAS nasional, nduweni enem departemen: laboratorium Fisika, laboratorium lingkungan, laboratorium nyandhang sikat karbon, laboratorium aksi mekanik, kamar mesin Inspeksi CMM, komunikasi lab, input saiki gedhe lan slip ring kamar simulasi laboratorium, pusat testing Nilai investasi 10 yuta, kabeh jinis instruments test utama lan peralatan luwih saka 50 set, kanthi ndhukung pangembangan produk karbon lan bahan lan verifikasi linuwih produk daya angin , lan mbangun laboratorium lan platform riset profesional kelas siji ing China.

    Slip Ring Peralatan Kabel3

    Pungkasane, Morteng wis setya nggayuh netralitas karbon lan kabijakan kepatuhan karbon, lan menehi kontribusi kanggo produksi energi resik saka sumber kasebut.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita